Mogelijke horecalocaties voor AMSTOR uitjes


De meeste AMSTOR uitjes kunnen op ELKE locatie worden gehouden. Denk hierbij aan sportkantines, bedrijfsruimtes, dorpshuizen maar ook op vakantieparken en bij u thuis. Dit kan zowel met of zonder catering.

Hieronder een aantal locaties waarmee AMSTOR samenwerkt en waar verschillende uitjes kunnen worden gehouden in combinatie met een buffet of a la carte menu.  Uiteraard behoren ook door u zelf uitgekozen (horeca) locaties tot de mogelijkheden.

It Holt te Deinum
Een perfecte locatie onder de rook van Leeuwarden. Al onze shows zijn hier te boeken. U kunt hier, indien u dit wenst, zelfs met de trein arriveren!

Beachhotel Vigilante in Makkum 
In Makkum (aan het strand en boulevard) ligt dit prachtige hotel. Al onze shows kunnen hier worden geboekt en daarnaast kunt u geweldig genieten van een prachtig uitzicht.

Old Dutch te Zwaagwesteinde
Een mooie locatie met heerlijke buffetten en bovendien direct aan het spoor in Zwaagwesteinde. Bij Old Dutch zijn uitsluitend onze show In de Bajes, Escape aan Tafel en het Bourgondisch Feest mogelijk.

De Kuilart in Koudum
In het mooie water gebied bij de Galamadammen bevindt zich het vakantie park de Kuilart. Op dit park kunnen in het grote restaurant met meerdere zalen diverse shows worden gehouden.

Contact


Amstor Entertainment
Dongjumerweg 19
8811 HA Ried
0517 - 852 492
info@amstor.nl

Volg Amstor