AMSTOR Entertainment


AMSTOR Entertainment is opgericht in maart 2005 door Rense Rotsma. En sinds 2012 is ook Mario Pietersma ingetreden als mede-eigenaar van AMSTOR Entertainment. Door de jaren heen heeft AMSTOR een groot aantal acteurs aan zich weten te binden en zij vormen samen met Mario en Rense de vaste kern van het bedrijf.

AMSTOR heeft in 2015 zijn 10-jarig jubileum gevierd en heeft in al die jaren vele feesten en partijen mogen verzorgen voor uiteenlopende groepen en evenementen. Zowel via vaste concepten maar ook speciaal op maat gemaakte feesten.

AMSTOR levert haar diensten aan zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij vermaken groepen en personen op verschillende locaties. Dit kan een horeca locatie zijn maar ook buurthuizen, dorpshuizen, sportkantines of andere locaties zoals een bedrijfskantine en vakantiepark behoren tot de mogelijkheden.

Doordat AMSTOR bestaat uit een enthousiast en creatief team, dat alle opdrachten op een professionele en deskundige manier uitvoert, kunnen wij ons onderscheiden in de markt. Wij bieden naast vaste thema’s ook maatwerk en luisteren naar de wensen en behoeften van de klant.


Contact


Amstor Entertainment
Dongjumerweg 19
8811 HA Ried
0517 - 852 492
info@amstor.nl

Volg Amstor