Mogelijke horecalocaties voor AMSTOR uitjes


De meeste AMSTOR uitjes kunnen op ELKE locatie worden gehouden. Denk hierbij aan sportkantines, bedrijfsruimtes, dorpshuizen maar ook op vakantieparken en bij u thuis. Dit kan zowel met of zonder catering.

Hieronder een aantal locaties waarmee AMSTOR samenwerkt en waar verschillende uitjes kunnen worden gehouden in combinatie met een buffet of a la carte menu.  Uiteraard behoren ook door u zelf uitgekozen (horeca) locaties tot de mogelijkheden.

It Holt te Deinum
Een perfecte locatie onder de rook van Leeuwarden. Al onze shows zijn hier te boeken. U kunt hier, indien u dit wenst, zelfs met de trein arriveren!

By Oeds in Terherne
Aan de noordkant van Terherne aan het water bevindt zich deze prachtige locatie. Al onze shows zijn hier te boeken en u kunt daarbij ook nog genieten van het prachtige panorama uitzicht in de bovenzaal.

Noflik in Easterein
In het prachtige Easterein ligt Noflik. 1 van de oudste horecalocaties van Friesland. In meerdere sfeervolle zalen zijn een groot aantal van onze shows te reserveren. 

Noflik in Langweer

In het toeristische plaatsje Langweer is het zusje van Noflik - Easterein te vinden. Een mooi authentiek restaurant waar de sfeer van weleer nog volop aanwezig is. Met 2 prachtige vertrekken kunt u een heerlijk feest beleven. Een aantal van onze shows zijn hier te reserveren.

De Nynke Pleats in Piaam
Midden in een landelijke omgeving is dit bijzondere restaurant te vinden, Een prachtige verbouwde boerderij met 2 mooie zalen. Veel van onze shows kunnen worden geboekt in deze authentieke locatie in Piaam (dichtbij Makkum). 

Old Dutch te Zwaagwesteinde
Een mooie locatie met heerlijke buffetten en bovendien direct aan het spoor in Zwaagwesteinde. Bij Old Dutch zijn uitsluitend onze show In de Bajes, Escape aan Tafel en het Bourgondisch Feest mogelijk.

De Kuilart in Koudum
In het mooie water gebied bij de Galamadammen bevindt zich het vakantie park de Kuilart. Op dit park kunnen in het grote restaurant met meerdere zalen diverse shows worden gehouden.

Contact


Amstor Entertainment
Dongjumerweg 19
8811 HA Ried
0517 - 852 492
info@amstor.nl

Volg Amstor